Kölbåtsaktiviteter 2023

Kölbåtsaktiviteter 2023

Välkomna till ett nytt och spännande seglingsår med SSP!

I år provar vi att genomföra torsdagsseglingar i två serier. Den första är en vår och sommarserie om totalt 10 tillfällen som startar den 11/5 och slutar den 13/7. Den andra omfattar 5 tillfällen och pågår den 17/8 till den 14/9. 

Precis som 2022 kör vi genomgående jaktstart med starttiden beräknade enligt SRS-systemet. Vi använder vår WhatsApp-grupp för att anslå bana och startordning. Inriktningen är att första start inte sker före 18.30 under första delserien och inte tidigare än 18.00 för den andra delserien.

Barsebäcksåttan är planerad till den 2/9 med regattamiddag i klubbhuset under kvällen.

Vi planerar i traditionell ordning en eskaderdegling den 8-9 juli. Nytt för i år är att vi genomför en Eskadermiddag i klubbhuset oavsett om seglingen kan genomföras eller ej, med lärdomar från tidigare år. 

Utöver torsdagsseglingar och Barsebäcksåttan skall vi arrangera ett NM för CB66 den 9-10/9.

Under torsdagsseglingarna kommer vi i år att bjuda på korv & dryck för tävlande båtar då logistiken kring betalningar inte varit optimal tidigare år.

Välkomna till ett nytt fantastiskt seglingsår 2023!

%d bloggare gillar detta: