Seglarskola

VÄRLDENS BÄSTA SEGLARSKOLA FÖR BARN OCH UNGDOMAR!

Sommar, sol, hav och seglarskola! Seglarskolan i Barsebäckshamn erbjuder fyra veckors intensivt båtliv med segling, navigering, knopslagning och bad tillsammans med gamla och nya kompisar. Seglarskolan är indelad i olika grupper efter intresse och färdighet. Vi arbetar med klara kunskaps- och färdighetsmål för alla deltagare. Seglarskolans verksamhet löper under de fyra första veckorna av sommarlovet.

Ungdomsseglarskolan och de andra mindre kurserna har kortare perioder.

Vårt motto ”Världens bästa seglarskola” gäller även för 2023 och vi ser fram emot Din anmälan i god tid så att vi kan planera, förbereda och uppdatera våra duktiga lärare på bästa sätt. 

Vi som representerar seglarskolekommittén är:

Sammankallande Niklas Månsson

Ledamot Anders Isgren

Ledamot Kristina Garsten

För frågor vänligen kontakta  seglarskolan@pinhattan.se


Seglarskolenyheter

Hemtagning jollar senast 28 oktober!

Jolleskjulet och jolleslipen behöver tömmas på er utrustning snarast men senast den 28 oktober. Jollar, rigg, roder och centerbord ska tas hem under vintern, dels för att vi behöver platsen för vinterförvaring av klubbens jollar, dels för att vi ska kunna anta att kvarvarande utrustning saknar ägare. Den 29 oktober kl. 10.00 har vi fixardag och då behöver vi kunna lasta in klubbens jollar i jolleskjulet (där alla segel står). Kom gärna och hjälp till att ställa iordning efter säsongen! Om ni inte har egen nyckel till skjulet går det bra att SMS:a eller ringa till Thomas Henriksson, 073-336 12…