Seglarskolelärare 2023

Vill du vara med och skapa VÄRLDENS BÄSTA SEGLARSKOLA?

Seglarskolan startar med upprop den 18 juni och sista dagen är den 14 juli. Som lärare måste du vara beredd på viss förberedelsetid och ett visst efterarbete. Det kommer också finnas möjlighet att efter seglarskolans slut arbeta med privatlektioner för barn och vuxna samt vuxenseglarskola. Är du intresserad av att hålla i vuxenseglarskola eller privatlektioner, skriv det i din ansökan tillsammans med vilka veckor du kan jobba.

Vi ser gärna att du kompletterar med uppgifter om dina erfarenheter/kunskaper inom segling, navigation, allmän sjövana och eventuell vana att arbeta med barn, ungdomar och utbildning, oavsett sport/aktivitet.

Riksidrottsförbundet kräver att idrottsledare från 15 år uppvisar utdrag från belastningsregistret. Som lärare ansvarar du själv för beställning av utdraget som inte får vara äldre än från den 15 april.  Föreningen kommer att kontrollera utdraget och dokumentera att kontrollen genomförts innan anställningsavtal skrivs. Inga utdrag arkiveras.

Anmäl ditt intresse så fort som möjligt, senast den 31 mars, genom att fylla i dina uppgifter i länken här.

Frågor? Skicka ett mail till  seglarskolan@pinhattan.se

SESKO 2023

Johan Brunlid, Anders Isgren, Niklas Månsson

%d bloggare gillar detta: